6 april - In Nezeril I trust

Fy.Fan. I söndags eftermiddag var jag lite bakfull. I söndags kväll var jag flunsasjuk. Inte ok. Nu har jag haft feber i tre dagar. Eller två egentligen. För igår fick jag någon rysk supermedicin av utbytesstudenten i korridoren som fick mig att somna på fläcken och sen sova som ett lik i tolv timmar och när jag vaknade mådde jag hemskt mycket bättre! Sen blev jag lite varmare men inte på långt så febrig som dagen innan. Rysk maffiamedicin, något att rekommendera i framtiden.

Imn åker jag hem till Uddevalla! Jag åker mycket tidigare än det var tänkt eftersom att inspelningen av kortfilmen är uppskjuten. I helgen ska jag vara prisutdelare för Uddevallabuggen och ska strutta runt i klackar och balklänning i två dagar. Det ska bli kul, och roligt att få vara fin på riktigt. Inte sådär festfin som när man anstränger sig annars, utan finfin. Louise ska göra hår och make på mig och då hinner jag kela med henne också! Snacka om att göra två flugor på smällen!

Vi ses på söndag Kalmar!
Ps. pappa lovade mig räkor på fredag. Nomnom.

Min vår i bilder - från nyår unt beyond

Hos Frida i Londonesien över julhelgerna!
Dags för nyårskalajs med min trogna vapendragare
Tacokväll med korridorsfolk!
Efter en hård kväll i Höllviken med klassen
En mysig kväll i Höllviken med klassen
Under tiden vi var i Höllviken besökte jag historiens sötaste kille!
Jag och Josse grät efter Håkan när han hälsade på oss i Uddevalla!
En solig dag i Kalmar gör sig bäst med en kaffe i handen och goa vänner omkring sig
Radio för fulla muggar
Pärlan får mat innan jag och Jay sticker på roadtrip för en snabbvisit i Karlskrona
På promenad med Hannah, depåstopp på bryggorna vid Stensö
Herrans fräck på Meskalinfest!
Inflynningsmys hos Pennrup



3 april - black and white and right and wrong

The pain! Gud vad jag har ont överallt - mörbultad.nu!
Det har vart en riktigt bra helg. En bra vecka till och med! Vi har börjat vår videokurs nu, vilket jag egentligen inte är så intresserad av. Jag känner bara inte för det. Allt idésprutande och planering är jag med på, det tycker jag är kul, men det är själv filmningen med mera som jag känner noll för.
Min grupp har iaf kommit fram till ett par bra filmidéer. Vi ska göra en kortfilm och två reklamfilmer för vårt partnerföretag. Vi ordnade till oss SR som partnerföretag när jag egentliga inte svarade. Och Mårten och hans fruga verkade gilla våra idéer, trots lite ändringar. Obehagligt nog gillade han dem nog bara för att vi var taskiga mot barn i en av våra filmer..

I onsdags satt vi en heldag och lärde oss AVID av vår tredje lärare Jimmy. Jimmy är världens i särklass coolaste människa! Hans framtoning är sjukt tveksam och vag men han är kunnig som få och bara.. ååh jag älskar honom! Tyvärr har Anna förstört honom för mig efter alla hennes imitationer av honom, så jag fnittrar tills jag gråter varje gång jag hör honom prata. Det är sällan som jag känner mig så elak, men jag kan inte hejda mig!
På onsdagskvällen tvingade Hannah med mig ut. Väl på förfesten kommer vi på att Lilla Klubben har stängt och vi tillbringar kvällen på ett pinsamt tomt Harrys istället. Men det va nice! Blev lite för på't bara. Det blev alla andra också för den delen. En random-bra kväll.

I torsdags bjöd Izza på köttbular med potatismos och brunsås: allt hemmagjort. Jag åt tills jag dog. Sen ångrade jag mig hårt. Kastruller får ju inte stå framme efter att jag har ätit klart, för jag sitter och plockar tills jag nästan kollapsar!
Vi stack bort till Puben för lite live-underhållning på Open Mic Night. Izza fick chansen att glänsa med sin vackra stämma också! Jag har faktiskt aldrig hört henne sjunga, men jag blev helt tagen! Ännu en gång stod jag och gapade. Jag vill också ha talang! Sen spårade vi ur och hela kvällen utbröt i ett gigantiskt skrattanfall. Som vanligt då!

På fredagsmorgonen hade vi pitchning med våra lärare. Och som jag nämnde tidigare s gick det fint. Eller så fint det kan gå när man har historiens bittraste lärare. Kom hem, stack på promenad med Hannah och tränade lite mer efter det. Vid 14:30ish satte jag, Emmy och Eric oss i bilen och flög runt Kalmar efter grejer vi skulle ha till Meskalin förfesten vi skulle anordna senare. Inte en lugn stund efter det! Vi hämtade Izza och alla kastade sig in på thaiköket på Esplanaden för att köpa mat till oss alla. Jag hetsade istället upp till mig för att hämta grejer så att jag kunde göra mig i ordning på Psyket där vi skulle hålla till.
Psyket är ett gammalt psykinstitut och är byggt på tidigt 1800tal om jag fattar allt rätt. Galet schyssta lägenheter och källarn där vi hade festen var top notch! Där fanns massa gamla möbler som folk som hade flyttat ifrån sina lägenheter hade lämnat efter sig. Och det var stort och det fanns både kök, omklädningsrum och bastu! Hur bra kan det bli?
I början var det bara Meskalinare som var där, folk från både REK, INK och MEM. Så vi satt och mös runt i sofforna och lyssnade på Viktor och Sofia från REK som DJade aset av sig. Lite senare vid 9tiden kanske kom det en hel drös människor och festen började. Allt var kanon!
Vid 11 stack hälften av alla festare iväg för att se Johnossikonserten. Den var superbra men jag såg absolut ingenting på under hela konserten. Jag skuffades runt av alla tvåmeterstyper som stod framför mig. Thats why hela min kropp värker idag. Det blandat med träningsvärk.. jag har mått bättre.

Städade vi ordning lite på Psyket och senare möttes jag och Emmy upp hos Izza för att göra oss i ordning för kvällen. Först mös vi lite i Pennrups nya lya och sen fortsatte jag, Izza och Ullis vidare till Palace. Riddarn skulle "checka in" oss på Palace för att vi skulle komma billigare in. Det funkade ju sådär eftersom Christoffer uppenbarligen inte har alla hästar i stallet osv.
Även gårdagen blev en väldigt bra kväll!

Ikväll blir det film med Hannah och Lisa. Någon film som går på tv, har noll koll på vilken. Som vanligt, det gäller att vara konsekvent i sitt beteende så man inte förvirrar människor.