27 februari - memories: when you remember yesterday


23 februari - Don't be a drag, just be a queen

Nu får väl för fan vara nog! Ännu en dag som jag har vaknat som i yrsel, släpat mig till skolan, och sen dött hemma. Jag skulle träna, jag skulle på möte, jag skulle plugga. Vad hände? Jag bakade.

Okej det var faktiskt vettigare än det låter. Typ. Jag lovade i ett stressat ögonblick för en och en halv vecka sen typ att jag skulle hjälpa min granne som är utbytesstudent att göra "svenska kakan som hon kunde ta med sig hem till Litauen. Ja sa jag och Hannah. Och sen glömde vi det.
Hannah stack hem till Övik och mitt liv flöt på som vanligt. Till idag.
Jag jag kom från skolan och skyndade mig som ett djur för att hinna till träningen. Jag tvingade med Izza, slängde i mig en sallad och stack för att hämta jackan. I korridoren möter jag Dina som glatt berättar att hennes kompisar snaart snart kommer med alla ingredienser. "...jahaa va bra" sa jag och fattade noll och gick mot dörren. Precis när jag tar tag i handtaget frågar hon om det är ok att hon bara kunde få tag i torrjäst och inte en sån liten kub som jag hade pratat om. Då slog det mig. Crapshithead.
Jag gick in, ringde hit Izza och bad henne hjälpa mig med sina bakningsskillz och tog av mig träningskläderna. Sen stod vi där. I fyra timmar. Och jag glömde mötet. Fick skicka ett skamset sms till ordförande och be om ursäkt. Och sen åt vi alla kakor, och jag blev sockerhypead och kände mig bakfull på samma gång. Sen gjorde jag korv stroganoff.
Okej jag låter skitbitchig, men det var jävligt roligt också. Jag tycker det är roligt att höra hur utbytesstudenterna har det i Sverige och speciellt vad som är skillnaden mellan deras land och vårt. Och vi hade det riktigt trevligt och alla var skitsöta.

Men vrf jag är bitchig är för att jag är så trött på att alltid känna att jag aldrig får något gjort. Trots att jag faktiskt får det (ibland). Att aldrig vara riktigt pigg. Att aldrig känna lusten att gå någonstans som kräver att jag måste gå ut i det HYSTERISKT jävla kalla vädret. Just nu känner jag bara "läsa vidare, Jenny vad fan tänker du med?" Jag skulle ju resa och plugga i usa och vistas i omåttliga mängder sol. Nu sitter jag här, död, och nästan grinar för att vädret är så jävla värdelöst.
Vadå livslust, någon sån har jag inte haft på ett tag.

MEN det fanns lite sol i min dag. Jag blev tex svinglad i morse när jag fick höra Gogol Bordello på P3. "Start wearing purple"!
Jag blev också nästan helt klar med mina uppgifter till på fredag. Jag har nog bara en halvtimme-en timme kvar tills jag är klar med intervjun som jag redigerar. Att ljudsätta sagan och ordna tal i följd var en piece of cake.
Plus att det har kommit en hel del nya bra artister på line-upen till Way out west.. hm!

"If you are not living on the edge, you are taking up to much space.” - Bob Proctor. Jag känner så nu. Jag tar bara upp plats. Och det vill jag inte. Blä.

21 februari - Kino im kopf

Radio är bio i huvudet. Vi har börjat nu kurs, radioprod och jag tror verkligen att det kommer att bli svinkul!
Fast jag gjorde nog sämsta intrycket på läraren. Har sovit tre timmar i natt av olika anledningar (mest för att jag är en mes som fortfarande tycker det är lite "pirrigt" att börja ny vecka, ny kurs, vara tillbaka efter sommarlov och sånna grejer. När jag berättade för pappa förut fick han flashback och berättade att jag var likadan när jag var liten och blabla. Jag var aldrig och blir tydligen heller aldrig stenhård..) så jag satt och nickade till under föreläsningen för att jag var så ofantligt jävla megatrött TROTS att jag faktiskt var intresserad. Jag lyckades dessutom att glömma inspelningsutrustningen som jag skulle ansvara för i klassrummet efter lektionen. Utrustning för sådär 5 lök. Nice.
Annars har jag vart sur och tvär och arg på mänskligheten. Speciellt bruden som cyklade mitt på en enkelriktad trång sidogata förut. Iddi.

Här är någon annan som är arg på idioter. True word man, far out! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/fredrikvirtanen/article8601612.ab

20 januari - Is that a little racist? Sure!

Jeff: "I discovered at a very early age that if I talk long enough, I can make anything right or wrong. So either I'm God or truth is relative. In either case, booyah!"

Jepp, jag sitter och ser om Community säsong 1. Löv it!
Kanske går och simmar sen, kanske inte. Får se vart min bortblåsta motivation tar mig!

19 januari - Lite som Kung Midas, allt du rör blir till moln

Mitt rum luktar så starkt av tvättmedel, blodapelsinskal och nagellack att jag blir helt yr. Just nu hänger all min fuktiga tvätt runt i rummet för att vårt torkskåp är sådär halvkass. För mycket blöta kläder och den blir förtvivlad och slutar funka.
Har suttit och spelat sims och kollat på Mello och Gaygalan hela kvällen. Det har vart jätteskönt att bara.. vara. Fast det har vart ganska ensamt i helgen. Eftersom jag blandade ihop helgerna (trodde att Daniel skulle komma denna helgen och jag skulle hem nästa, men tydligen kommer han nästa vecka och jag ska inte hem förrän om två veckor) å har det vart grov hemlängtan på schemat. Galet ändå, jag har inte vart hemma sen januari - det är rekord!

I torsdags satt jag och blev intervjuad av Dina, utbytesstudenten i korridoren, om svenskhet. Jag fick frågor om vilka tre saker som svenskar värdesätter (jag svarade privatliv, jämställdhet och något mer), fick förklara hur en svensk agerar socialt, hur vi ställer oss till chefer, vad som är grejer med vår extrema källsortering och en massa mer. Och så fort jag svarade något sa hon "jaa du svarade som boken sa att du skulle göra".
Tillslut blev jag irriterad och frågade om den här jävla boken jag tydligen citerade. "Modern-day Vikings - A Practical Guide to Interacting with the Swedes" Vilken vacker bok, jag satt och läste ur den nästan hela kvällen och skrattade högt och förklarade vissa märkliga saker. De förklarade de fyra S:en - Sex, suicide, socialism and spirits. Och jag läste om en jättekonstig sak som jag aldrig har förstått kan vara ett problem: The rules about the shoes! Tydligen har vi svenskar märkliga regler om när man ska ha på sig skorna. I många länder går man ju inne med skorna, men ibland är vi tydligen otydliga med dessa regler och det förvirrar utländska gäster. Tss, fjantar!
Jag har iaf beställt hem boken, för det kan vart det bästa jag har läst på år! Här är en recension av den http://www.amazon.com/Modern-Day-Vikings-Practical-Interacting/product-reviews/1877864889

Tanken var också i torsdags att jag skulle till Söderport och digga livemusik, men kvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag fick sådär konstigt ont i bröstkorgen igen så jag blev tvungen att hem igen efter typ en trekvart. Det är lite läskigt, det känns som att någon trycker in min bröstkorg från olika håll och jag kan inte andas och dagen efter får jag ont, typ blåmärken där jag hade ont. Ska kolla upp mig på måndag.

Igår, alltså i fredags, var det kursavslutning för Narrationen och det gjorde vi genom att lyssna på allas redioteatrar. Haha jag satt och grinade när Izzas grupp spelade upp sin.
Senare var det styrelsemöte för Meskalin på sjösjukan. Vi skulle välja ny styrelse, och när jag gick därifrån vart jag kassör för hela skiten. Och det ska väl gå bra? Hjördis har ju vart kassör för Bohusbuggarna i ett par år så hon kan säkert komma med lite tips och idéer. Det hela handlar väl om att föra in alla inkomster och utgifter med en gång, och sen resten med bank och sånt skulle den förra kassören hjälp mig med.
Huvudsaken är väl att jag sitter som självklar i nästa år faddertrupp som ska supa nollorna till starka studenter!

Navid Modiri är kung och Mello gör mig besviken. Men jag mår bra trots att jag av någon anledning är slutkörd och trött och ilsken på vädret.
Nu är det dax för mer te och liite mer sims innan jag ska sova.

Så vi berättar om våra liv
för att veta att vi finns
minns mindre än vi borde
måste börja vakna till
Vill göra mycket mycket mycket mer
Göra mer än så här
vi måste sjunga om allting
så vi vet vilka vi är
Så vi sjunger om sånt
som gör ont om sånt som känns
om en kärlek om en himmel
om varje lycka som har vänt
Så min vän knäpp en sträng
Vi ska inte sluta än
det finns en längtan till allting
som inte åker hem

15 februari - me looking at things

CANNOT. STOP. LOOKING.
Jag blev nyss fast i ett tumblr-beroende.. För jag hittade så fantastiska länkar till helt underbara tumblr-bloggar!
http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/
http://hungoverowls.tumblr.com/
http://fakescience.tumblr.com/
För att nämna några av de roligaste jag har glott genom. Gud, jag har suttit och skrattgråtit för mig själv här hemma.. är det tragiskt eller galet glatt? Skillnaden är hårfin skulle jag vilja påstå.
Hittade också Terry Richardsons tumblr, vilken jag har granskat med lupp typ. Jag älskar den gubben, han är stencool. Och jag älskar faktumet att han hänger lite sådär med Jared Leto och Matthew Gray Gubler. Jag måste ju helt enkelt bli kompis med honom, det finns ingen annan utväg.

Idag höll jag mitt finaltal i narration i kafeterian. Det gick ganska bra, vår lärare ville sätta en guldstjärna i kanten om det inte var så att jag hade gått över tiden - MED EN MINUT OCH TIO SEKUNDER. Ts, detaljer tycker jag.
Åh jag är så stolt över vår klass som är så jävla duktig! Jag har hört sjukt bra tal både igår och idag, och jag förväntar mig göra det även imn. Vi är bara så jävla bra!
Kikade även in hos Anna och gänget som satt och grejade med filmen.. hahah jag hatar att se mig själv på film. Att höra sin röst, att se sina små tix, sitt minspel.. Uuurghh. Men den blir säkert bra i slutet, just nu var de olika scenerna bara ihoppuzzlade.
Det blev också en fika på Nilssons idag med Henke, Eric, Linda, Dennis, Jay och Izza. Och där och då åt jag årets första semla! Familjen Ask brukar annars vara ruskigt tidiga med den första semlan och sen äta sig fördärvade under våren tills vi nästan spyr av åsynen av dem. Men det är ju inte lika gott utan varm mjölk.. jag tycker inte det. Det ska vara geggigt och mandelmassan ska blandas med mjölken. Mm, då är livet fint!

Jag lyckades också att få tummen ur och köpa de där sakerna som jag har dratt mig för i veckor nu för att slippa gå till stan och köpa. Jag har inte vart i centrum på ett tag, det har bara hänt annat udner en tid. Men nu fick jag äntligen köpt min riktiga schampoo, concealer, mascara och primer. Tre av världens Top 20 tråkigaste saker att lägga pengar på. På samma lista finns mensskydd och vita/svarta linnen.
Men ändå lyckades jag att glömma att köpa sminkborttagarkräm!!!! Jag har klämt på den stackars gamla tuben att jag snart vränger den! Tur att huvudet är fäst på halsen annars hade jag glömt det också..

Jag älskar mig, Anna och Hannah i köket. Idag var det de misslyckades dag när Anna kommer ut och klagar på hur äcklig hon är, jag står i mina träningskläder trots att jag inte har tränat eller var på väg till att träna (tappa lusten när Jay glömde bort mig) och Hannah erkänner att hon kanske inte har packat väskan trots att hon ska hem imn och trots att hon sa till mig både i förrgår, igår och idag att hon skulle stanna hemma och göra det. Alla gillar brudar. Och Hannahs kladdkaka!

Jaja nu ska jag sova, imn blir det fler tal och sen blir det Mamma Mu-making med gruppen. Lets make some serious recording!

Zebrascience - FakeScience (länk högst upp)

14 februari - you're original, cannot be replaced


13 februari - jag jobbar på mack, ska vi käka?

Om vi ska ta det från början: jag kommer hem från Skåne på söndagen till ett rum som är i kaoz. Jag borde ta tag i det. Men jag gör det inte. Varför?
Jo serrni, på fredagen ska vår grupp i narrationen ha en redovisning där vi ska presentera en utställning om en alternativ samhällsdebatt. Vi valde att skapa en utställning som vill visa fördelarna med tv- och dataspel. Till det ska vi göra en modell av utställningen i skokartong (vi valde att göra i skokartong istället för att göra en 3D-animerad planlösning för att då sänktes ribban i och med att det finns en gräns för hur snygg kartongen kan bli. Bättre att göra en redigt snygg pysselmodell än en taskig blueprint.)

Men det är knappt att jag hinner med det heller. Varför?
För jag ska ställa upp som en huvudrollerna i min granne, Annas kortfilm. Jag ska spela Louise som blir överfallen, räddad av Tony (som spelas av Annas kompis Jon som har kommit upp speciellt för att spela in filmen) som hon senare blir kär i. Filmen ska bli 5 minuter. Det tar DAGAR att spela in. Jag hade mycket i skolan som vi behövde passa in plus att det passade på att komma ett major snöoväder så att alla utomhussceer blev förskjutna.
Men det har vart jätteroligt! Och det gick överraskande bra för mig som aldrig har skådespelat. Eller filmteamet säger att det gick bra.. jag ville inte kolla på filmsnuttarna. Sista scenen gjorde vi idag, och då stod alla trötta, bakfulla och förkylda. Men trots det har det vart roligt. Jag har ju inte haft så bra koll på JOMarna så det va ju en positiv grej med det hela. De lyckad tydligen alltid bli som en egen lite försupen familj medan MEM och INK blir bättre kompis i och med att vi delar lite föreläsningar.

Men det är ju knappt så jag har haft tid att syssla med filmen! Vaför?
För att jag ska hålla mitt finaltal i fiket på skolan på tisdag. Så jag har skrivit ett tal PLUS en rapport om hur jag har gått tillväga när jag har arbetat fram mitt tal. Vilket jag tycker är helt sjukt pantat, jag skrev 3 A4-sidor om hur jag har kommit fram till ett tal på 3 minuter.. Weird?

Så samtidigt som veckan har vart stört kul på sina håll så har den vart hemsk och stressig på andra håll. Jag har både grinat och skrattat av trötthet.
Det är kämpigt att ligga på topp!

Måste också nämna att jag ångrar gårdagen. Jag hade skitkul egentligen - vi var hemma hos Izza och Jay på korridorsfest och jag ockuperade Jays tv så jag fick se Mello, men efter det så gick allt utför. Jävla Ullis som hetsade mig tills jag blev snorpack. Inte på det sättet att jag inte kommer ihåg gårkvällen, utan på det sättet att jag hela tiden är medveten om hur jävla äckligt full jag är. Så hemsk känsla! Så jag kom ju som ni förstår inte ut igår. Jag kom hem till Jay, mellanlandade på korridorsfesten som uppenbarligen ägde rum i min korridor och sen till Sara tills både jag och Jay insåg att jag aldrig kommer att klara en utgång, och så hem till mig igen.. Jävla slödder.

Åhåhåh, vill också skriva om att jag har vart på jobbmässa! Den heter 5000jobb och ägde rum på slottet igår. Man fick anmäla sid på en hemsida och sen fick man en tid man fick gå dit för att slippa onödigt mycket köer. På mässan fick man "speeddejta" sig genom alla båsen av chefer för diverse affärer, hotell, campingar och restauranger. Jag blev "speciellt utvald" och fick en guldbiljett till ett till möte med cheferna för Kalmars Krogar vilket är en familj restauranger som gått ihop i Kalmar. Det var väl cirka 50 av typ 500-600 som fick en sån guldbiljett så både jag och Jay som också fick en kände oss jävligt speciella. Och vi gjorde gott intryck! Jag sökte servitris på två ställen och bartender på ett. Plus att jag sökte på två andra ställen på den riktiga mässan.
Jag är lite splittrad när det gäller vart jag ska sommarjobba. Egentligen vill vill vill jag vara hemma i Uddevalla, men samtidigt vet jag att det är cepesvårt att få jobb hemma. Kalmar är ju en vacker sommarstad och jag har gratis boende här under sommarn. Usch jag är sjukt kluven!!!! To be contiued ..

OCH JAG HAR KÖPT BILJETT TILL HÅKAN HELLSTRÖM TILLSAMMANS MED JOSEFINE SKOG! LÖV IT <3

PREVIOUSLY i Jennys liv, 21 jan - 6 feb

Sorry gänget för att jag har vart så galet seg på att skriva! Så som tröst, eftersom jag har ett så högintressant liv som jag borde tjäna stålar på, så kommer här en resumé av mina senaste veckor.

Fredagen den 21 jan: Temakväll i texmex-anda på Bremergatan 21. Jag, My, Anna, Hannah, Dan, Daniel och Micke lagade galna mängder tacos, shottade tequila (en för mig, jag höll på att dö) och drack öl. Fy fan vilken trevligt kväll det var! Jag hade nog med handen på hjärtat förväntat mig en stel kväll där alla bara satt och glodde dumt på varandra. Jag ber om ursäkt för mina förhastade slutsatser, emn det blir så när man inte riktigt hinner prata i köket.
Så kvällen började med en tripp till ica och slutade med Tour of Bremer då vi kikade in i varandras små utrymmen. Vid 12 fortsatte resten av folket ut på krogen, men jag gick och lade mig eftersom jag hade stora planer inför morgondagen. Fast vid 2 kom de hem och gormade så jag låg vaken till halv 5 i vilket fall. Toppen.. naat!

Lördagen den 22 jan: ROADTRIP MF! Jag, Jay och izza stack genom Småland för att storshoppa på Kosta outlet och heja på min bror som dansade tävling i Sävsjö. Så jävla mycket nöje med en liten bil full med brudar!
Förlåt, men jag vet inte vad jag ska säga mer om det.. massa internskämt som ingen kommer fatta och en massa trött flams som ändå inte är kul såhär i efterhand. Ni vet la hur det är på roadtrip.. eller? Men Simon kom 3a och 2a i de dicipliner han deltog i! Brorsan med guldfoten!

24-30 jan: Hela vecka 4 ligger jag sjukt i värsting flunsan. Det enda jag fick gjort var att hålla ett slött hest tal på måndagen inför klassen om att min pappa och min bror är min styrka, och jag tog med mig en hantel som personlig pryl som jag drog metaforen från. Taljäveln blev dock 40 sek för långt vilket stör mig.
Jag var också nära på att dö när jag, i hög feber, skulle ta bilen för att hämta min litteratur och nös fem ggr på raken i en rondell och blev så yr att jag höll på att köra upp på trottoaren. Mer galet än så hade jag det inte. Snorade, hostade och kollade genom alla avsnitt med Fringe. Så nu kan jag en hel drös med korrupta teorier och jag vet vad jag ska göra om jag möter en man som blöder kvicksilver. För mer användningsbara tips, ring mig.

Måndagen den 31 jan: Klockan 7:45 bankar den på dörren och in kommer målaren som ska tapetser om mitt rum. Jag under söndagen flyttade runt att mina möbler så att de inte skulle vara ivägen, så allt stod fint uppstaplat på vartannat i duschen och i hallen. Målaren hjälpte mig att flytta sängen till Hannahs lägenhet där jag skulle sova till onsdag.
Höll ett till tal om min flytt ner till Kalmar, om hur jag packade ner hela min lägenhet på typ tio dagar. Det jävla talet blev 30 sek för kort istället.
Onsdagen den 2 feb: Jag sket i allt som instruktioner hette och gav mig ut med en lånad kamera från skolan och fotade bilder till min broschyr som jag fortfarande låg efter med. Först stack jag upp till Jay så hon fick fixa all inställningar så att okunniga jag kunde få några bilder överhuvudtaget, men sen stack jag ut på egen hand. Stack över till Öland för att jag trodde att jag kunde få till en fräck skylinebild, men insåg redan på bron över att ön låg mycket längre bort än jag hade förväntat mig. Så jag vände i tidigaste rondell och åkte tillbaka till fastlandet. Jobbade med broschyren under dagen, skickade in den och stack hem och packade. Fööör pååå..

Torsdagen den 3 feb: ..packade 16 pers ur MEM in sig i fyra bilar och road trippade oss ner till Emmys sommarstuga i Höllviken utanför Malmö. I min bil satt Jay, Izza och Riddarn och vi hade fest hela vägen ner i min supersnabba C3. Jag körde bilen, Jay skötte musiken, Izza höll humöret upp och Christoffer agerade frågelåda och frågade saker som man bryter båda benen.. får man hjälp då?" och "är inte graviditet ganska äckligt ändå?". Och livsåskådningar som "jag måste ha en minigris, det är det enda jag vill med mitt liv! Här, se, det finns en massa fina i Norrland!" Han levererar nya tankenötter var gång han öppnar truten.
Som några vet så har jag en ganska tung högerfot och jag ogillar skarpt att bli omkörd. Och det mesta som sker på en asfaltsväg är väl ändå en tävling? Och jag hade kunnat vinna racet ner till Höllviken om Emmy bara hade uppdaterat sin vägbeskrivning lite. Hon skrev till mig att jag skulle ta av när jag ser skyltar mot Trelleborg. Jag såg en skylt mot Trelleborg och vek av mot Trelleborg i tron om att alla andra looser ligger efter mig någonstans i horisonten. Men icke då. Efetr 45 min ringer Emmy och undrar vart fan jag är. "Mot Trelleborg, jag svängde av vid första skylten" svarar jag ärligt. Och då suckar hon högt och stönar "meeen du ska inte ta första mot Trelleborg pucko!" Så då visade det sig att Emmy hade missat den avfarten i beräkningen och hade lurat in oss på en sjuk omväg. Men ändå var det jag som fick känna mg dum när vi väl kom fram till stugan. För jag brukar ju köra så jävla ofta mellan Kalmar och Malmö???
I Skåne tog jag och Nermin varsin länga i Sveriges bekvämaste hörnsoffa eftersom att resten av gästerna redan hade valt alla sängplatser. Jag kom ju typ sist så jag fick ju ta det som blev över, men SuperNerm var ju bara korkad som valde soffan i vardagsrummet när det fanns sängar att vlja. Men som jag sa, det var Sveriges skönaste soffa och festdånet kunde stängas ute med musik i hörlurarna när man ville sova fram på småtimmarna.
Vi lottades in i tre matlag som skulle stå för en trerätters middag varsin av dem tre dagarna vi skulle vara i Höllviken. Jag hamnade i fredagsgruppen och vi bjöd på fyllda paprikor med bacon, lök och svamp röra till förrätt, curryköttfärsgryta till varmrätt och fruit ninja-sallad till efterrätt. Namnet på efterrätten kommer ju från spelet Fruit Njinja som Sanna och några andra i klassen är HELT besatta av. Och salladen kan vara en av de största fruktsalladerna som någonsin har serverats. Dennis och Riddarn fick i uppgift att köpa frukt till salladen eftersom de bara stod och glodde när jag, Sanna och Johan försökte orientera oss inne på icat i Malmö. De kom tillbaka med typ fem stycken av alla frukter i hela affären, de fyllde en hel pensionärskorg som man drar efter sig!
På torsdagen hann vi inte så mycket mer än att handla upp en spritarsenal för helgen, handla, äta mat och bli fulla. Men vilken jävla fest det blev!! MEM instängda i ett hus i en skånsk skog - det scenariot kan ju bara sluta på ett sätt!
På fredagen stack vi in till Malmö och tog lite på Zlatans hus. Nermin var nästan rörd till tårar när vi fotades i laguppställning i bästa fotbollsanda framför muren till hans hus. Han spenderade resten av kvällen med att kolla på bilderna från vårt besök och fråga om vi inte kunde åka tillbaka och knacka på för att höra om han är hemma. Otroligt gulligt. Men ingen storstad besöks väl utan lite halvhjärtad reashopping och en mysig fika? Klassen splittrades ganska fort och jag, Emmy, Jay och Izza stack runt själva en stund. Vi valde att fika på ett Espresso House istället för att följa med grabbarna med en lyrisk Riddarn i spetsen för att äta på Buger King (eller BKs som man säger i Estockholmo).
Vi möttes vid 16tiden och jämförde reafynd. Jag fick mig ett par skor från Weekday för 100 pix som jag hade dregglat över tidigare under året. Jay fick sig ett par råsnygga pjucks från Monki för också 100 spänn! Som hittat sa vi och valde modemedvetet nudlar i slutet av månaden.Vi åkte hem och vårt lag stod för maten. Alla tyckte bra om den och vi firade av Sanna vid 12 slaget lagom till Ninja-salladen. Sen vart det fest!
På lördagen slöade vi läänge länge innan någon av oss gjorde något vettigt. Själv slöade jag fram till 15 då jag började göra mig i ordning för att åka in till familjen Nikkonen i Malmö och hälsa på Denton, historiens sötaste barn. Men innan det hann vi se på Trassel! Se den, världsbäst film!!
Iaf, Denton var supergullig som vanligt. Hans första ord är mjau vilket är helt fantastiskt. Det är sjukt när man ser ett litet barn och kan se hur underbart bedårande det kommer bli när det blir äldre! Milfen Kristina lär ju få hålla hårt i den grabben!
Familjen Nikkonen bjöd mig på thaigryta och apelsinkaka. Våra familjer har umgåtts så länge jag kan komma ihåg för att pappa och Tero är kompisar sen sjöbefälsskolan. Kristina och hennes syster måste tyckt att jag och Simon va asjobbiga att ha och göra med eftersom vi var såpass mycket yngre än dem!
När jag kom hem fick jag livestreama Melodifestivalen från Emmys Iphone, för ingen ville se Mello utom jag TROTS att dem hade lovat att jag skulle få kolla. Men vad gör inte ett väderbitet fan?
Nästa morgon packade vi ihop stället och åkte hem. Vi delade upp oss i alla bilar igen och eftersom Izza ochJohanna hade åkte iväg redan på fredagen så var det bara jag och Riddarn i min bil. Vi passade på att svänga in till hans moster som bodde ett kort tag ifrån Emmys. Där fick vi kaffe och kaka och jag höll med henne om att det visst var en bra idé att förvandla barnens sovrum till en enda stor walk-in closet.
När vi kom hem till Kalmar fick jag ta fram dammsugarn och tvätta ur mitt nymålade och superdammiga rum. Hela stället va fullt av spackeldamm. Sen flyttade jag och Hannah in min säng och jag dog tidigt. För skolan började 9 nästa morgon. Ingen rast, ingen ro!