29 november - you rang

Jag har vart helt hysterisk hela morgonen. Det är väder för Sibirien här och ändå ska pappa upp till Näl i Trollhättan, ett område där det är ännu värre än här! Hur dum i huvudet får man vara? Han fick ju för fan motorsåga sig fram till brevlådan för att hämta tidningen, för att ett träd hade blåst över vår väg!
Pappa frågade mig vänligt när han fick en 46 år yngre mamma. Jag kommer inte ihåg vad jag fräste, men i den här familjen lever vi efter devisen "dumma frågor, dumma svar".
Nu äntligen efter en trekvart ringde han och berättade att han hade kommit fram helskinnad. Jag har nästan fått bända loss telefonen från handen.

Det suger så jävla hårt allt det här. Hela helgen har blivit helt annorlunda än vad jag hade tänkt den. Jag har missat allt som var planerat och jag missade Sanna när hon var i Sverige för första gången på typ en månad, och första gången vi lyckas tima in våra Uddevalla-besök samtidigt.
Det är mer irriterande att veta att vi är i samma stad men inte kan nå varandra, än att vara i olika länder. För när hon är i Norge så är det så uppenbart att jag är här, du är där. Nu har vi haft 40 min mellan oss och ändå har vi inte kunnat ses.
Jag är otroligt glad att jag hann träffa Louise, Jessica, Josse, Daniel och Emil innan snön om, för jag behöver verkligen veta att ni lever och hur ni lever och att ni överlever. Det är bara André kvar på listan nu, men det ser inte ljust ut vännen..

Jag träningsvärk i vänsterskinkan efter att jag påbörjat min fjärde haltande dag. Jag ser inte klok ut när jag tultar runt här i huset, som någon skadeskjuten veterean från kriget. Det är nästan så jag funderar på att börja öppna samtal med meningar som "När jag och mina män vakade på fronten i Vietnamn.." bara för att fullfölja känslan.

Och vad gäller my return till Kalmar.. ja inte innan onsdag iaf. Och skulle bli förvånad om jag lyckades innan helgen. Simons danspartners pappa jobbar i Alvesta så jag ska ringa honom ikväll och höra hur väglaget verkar. Men han verkade ärligt orolig när pappa pratade med honom igår.
Ni kanske tycker att jag gnäller. Och jag vet att jag kan köra när det är halt, och jag skulle kanske kunnat köra bil med min fot i om vädret hade vart annorlunda. Men nu är det inte det, och hamnar jag i ett dike på vägen ner så kommer jag vackert få ligga kvar där tills någon hittar mig för jag kommer inte komma någonstans med den här jävla foten i det här jävla vädret.
Thats it, jag får komma när jag kommer tyvärr.

Nu ska jag passa på och sova medan pappa är inne i sjukhuset, för där kan det knappast hända honom något.

24 november - svart is, rent livsfarligt

Det är förbannat jävla snorhalt ju! Ååååh jag hatar hatar hatar snö och vinter och allt som hör där till. Och jo man kan visst fira jul utan snö och kyla och jävligheter, det går helt utmärkt. Ge mig julklappar på en strand, det är kan väl itne vara så förbannat svårt? Tråkigt när man lever på csn.
Jag tror inte csn vill att jag ska ha roligt. Eller någon annan heller för den delen.
Jag tror csn hade det jävligt tråkigt som ung och bestämde att "får inte jag ha roligt, ska fan ingen annan heller ha det". På den vägen va det. True story.

Har också insett hur fjantig min blogg är. Jag gillar inte fåglar och rosa? Eller jo, höhö, jag gillar rosa fåglar - flamingos, men inte isär. Men jag tycker det är kul att hobbypilla med koder och sån skit. Ibland, och sen orkar jag inte ändra. Så det blev så.
Jag antar att jag kommer förbanna mig själv över att ha sagt det när jag har kommit in i webbkursen nästa termin.

Idag har jag känt mig helt bra, jag vettefasen vad som drog tag i mig. För jag verkligen vart helt sanslöst dålig i två dagar och nu - poff borta! Tänk om alla mina sjukdomar kunde vara så, så hade kanske sluppit långdragna förkylningar i evigheter. Men gud förbjude. Tack.
I vilket fall. Jag tuffade in till Torp med Louise och mös med henne ett par välbehövda timmar, luncha och köpte present, klämde på kläder och lite så. Dösnack i timmar är ju helt sjukt underskattat. Skitsnack också, så man får agga av sig.

Fikade med pappa och bror efter att tösabiten hade åkt hem, och sen åkte jag upp till Kurveröd och gjorde Apelryd sällskap i all sin sinnesfrånvaro. Vi bara mös och pratade och ack så värdsliga problem. Sen blev det hamburgare. Och sen blev det lite Josse också! Life is så jävla good kände jag då, att bara sitta och skratta som förr i Jessicas rum..
Fan det är så jävla härligt att bara vara ååh hemma! Vara med folk som känner en sen länge och vet allt skit om en. (För Louise del så har vi ju faktiskt känt varandra sen 0an.. så stor är stan!)
Det är tre månader sen vi alla nästan satt och lipa i min lägenhet på Södra Drottninggatan och önskade att sommaren aldrig skulle ta slut, fast ändå ville att livet skulle sparka igång.

23 november - sick was not what i aimed for

Jag hatar att jag missade hela Lavinin-kollektionen. Hel H&Ms hemsida säger "slutsåld". Förutom en asful keps för herrar. Men ritkigt så desperado känner jag mig inte.

Men om man har sovit 19 av förra dygnets 24 timmar så är det inte mycket som spelar så stor roll. Min bror överraskade mig med en sjuk dos av någon sort giga-influensa. Så jag befinner mig i något sorts dizzy tillstånd där magen smärtar av att inte ha ätit något på två dygn, men inte vill ha något eftersom att illamåendet ändå vinner. Jag har ätit mariekex, banan, alvedon och vatten och försökt få i mig litelite fiskbullar igår och grillad kyckling idag. Men det va ingen succé.

Nu befinner jag mig iaf i Uddevalla, vilket betyder att jag har det ganska mycket bättre än om jag hade vart flunsasjuk hemmma. Och resan hit gick bra, det var inte snökaos och fullständig storm som SVT hotade med, utan det hela gick otrolitg smärtfritt även om jag hade sommartassarna på.

Nu ska jag dö lite framför tvn med pappa. Det är nog det bästa med att vara hemma, att bara sitta och döglo på sport med pappa och bara vara. Det är underbart.

18 oktober - gryningspyroman

Sitter med en halvpackad väska och sömntrötta ögon. Schemat imn: vakna halv nio, slänga i mig gröt, stuffa in grejerna i pärlan och sen driver vi tillsammans mot väst.
Det ska verkligen bli helt obeskrivligt skönt att få komma hem och vara hemma ett tag. Inte för att jag ogillar det i Calmare, nej nej. Men i veckan kommer jag att få träffa alla jag saknar så sanslöst mycket och som jag knappt får tid att träffa. Vi som delat liv, men som nu bara delar avstånd.
Utom Klara då, men vår relation har våldsamma distansproblem babe.

Veckan bjuder på kalas, pappa-lagad mat, fikor tills knappar stramar, långa vinterpromenader, trams, blifärder med på högsta volym, kärlek från alla håll till alla från alla. ÅÅÅÅH!
Ack så förargeligt att det kommer ta MINST 6 timar att komma hem då det snöar på västkusten.. Och jag som har sommartassarna på :(

PUSSA PÅ ALLA

12 november - the only thing we got on is the radio

Avslutar dagen med ostkaka, chaite och nya låten med Rihanna (Whats my name ft Drake). Har pysslat med sjukt abstrakta grejer på lektionerna nu i två dagar: vi har visualiserat och återskapat olika känslor i form av skulpturer. På lektionen i torsdags jobbade vi grupper och skulle bland annat återskapa "hat" och "ångest". Jag har bild på det men jag får lägga in de senare, tyar icke just nu.
Idag har vi jobbat med de minnena som jags snackade om tidigare. Så idag har vi sönderdelat våra minnen i olika känslor, försökt att sålla fram de viktigaste och sedan försökt att visualisera och göra skulpturer, skisser, målningar av de känslorna och sen fotografera de i den riktiga världen. På fackspråk heter det att återskapa minnet, känslan i ett fysiskt rum. Men det är så skönt att få skriva av sig på ren svenska så jag kör på det istället. Jag kan inte skriva vilka känslor jag har valt ifall mina klasskompisar läser och försöker vinna extra points. Tar det väl iofs inte så serri, men det ska faktiskt bli roligt att se om de kan lista ut vilka känslorjag har försökt återskapa.

Gjorde jättegod fredagsmiddag ikväll och mös sen lite med Henke och Eric framför Idol. Jag skulle egentligen till BigJ, men så blev det alltså inte.
Bra att Elin åkte ur, skönt att få klämt åt den finnen! Snyggt Linnea och Jay. Och vad fasen höll du på med Olle?

Nej nu blir det CSI och The Big Bang Theory innan läggdags!
Imn blir det MEM-fest med american college-tema. Jag har redan lovat att skicka bilder till min brevvän Sara så hon får se hur vi uppfattar dem. Och sen samtidigt kommer tanken till mig: hur tänker de på oss.... med tanke på vad vi är "kända" för runt om i världen?
Tack och hej - snygg tjej

10 november - dinosauriernas kejsare

Jag kan inte stava till dinosaurie insåg jag precis. Jag fick googla det. Och jag kan inte säga det heller tydligen, det har vart ett jävla snack om det. Jag säger som det stavas. Och eftersom jag inte kan stava det, så antar jag att det hänger ihop.. Eller något. Jag kan inte säga regissör ordentligt heller. Jag säger ressigör, med sch-ljudet sist. Och jag säger fortfarande ruschelkana. Sen är jag bara 19 år också.

Till idag hade vi en liten läxa som jag skrev i förra inlägget. Jag tog tre bilder i temat "tillsammans". Dock blev jag tvungen att ta de inomhus (eller tvungen, jag ville inte bli våt i monsunregnet som hälldes över Kalmar igår). Och i de här tre bilderna hann jag engagera halva korridorsbefolkningen. Det är det man har vänner till har jag ju hört?
Jag tog kort på My's och Anna's händer när de fikade, spelade kort och körde sten, sax, påse. De två första bilderna blev bra men den sista var bara en äkta nödlösning som jag fick ta i brist på idéer. Och det märkte vår helskumma tillfälliga lärare Mårten också, men han tyckte att jag hade gjort ett bra arbete och att jag hade snappat upp det därmed att bara ha det relevanta och viktigaste i bilden och ta bort allt annat som skapar brus.
Jag gillar Mårten, han må vara jävligt skum ibland och ganska (eller jävligt) hård i sina bedömningar, men han är duktighan vet vad han vill ha ut av det han lär oss. Varför han är tillfällig vet jag inte, men tydligen skulle han bara hålla i våra första lektioner för att lära oss kameran.. eller något sånt. Resten av kursen, med start imn, ska vi ha med Vedran. Han är snygg. Just saying. Och till imn ska vi ha analyserat ett minne och ska försöka återskapa det med antingen bilder, en målning eller på något annat kreativt vis. Jag har inte valt något minne än, och jag vettefan vad jag ska välja.. Vi ska i vilket fall ta ett minne och använda det för att svara på ett par frågor:
Vad är ett minne?
Hur är det bundet till sitt fysiska rum?
Kan det återberättas, erfaras utanför sitt fysiska rum?
Vad består ett minne av?
Kan ett minne sönderdelas till olika känslor?
Vilka av dessa delkomponenter är avgörande för att återskapa ett minne?

Yeaaah.. bout that. Aja, men det löser sig. Det kommer väl till mig under middagen eller något annat magiskt.

Förutom att ta bilder igår, så satt jag mest och saknade en massa grejer. Hur allt va i somras, hur allt var i våras, hur allt var förr bara. Med förr menar jag innan alla tog studenten och gick skilda vägar. Jag har drömt att komma från Uddevalla sen jag va typ 13 och när jag väl gör det vill jag tillbaka? Jag ville starta nytt liv och sitter och saknar mitt gamla? Ironin skrattar mig i nyllet? Tackar tackar.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen ska jag nog ut på promenad. Vill bara påpeka för folket att jag sitter med strumpebrallor OCH tjocka mjukbyxor, långärmat OCH kofta - ändå fryser jag i mitt rum. Elementet är varmt, men det når inte ut i rummet! Och jag har fan flyttat ut mitt skrivbord mitt i rummet för att det inte ska hindra värmen, men gud förbjude att det skulle fungera.
Som Sanna F sa, inlandsisen glider snart genom rummet!

Funderar också på att gå och lägga mig i ett solarium, för att på något jävla vis lapa i mig lite D-vitaminer. Och när man inte kan få uppleva naturligt solljus får man nöja sig med de artificiella alternativen.

Här har ni en skön låt som SuperNerm hade lagt upp på sin fb-sida "Hetaste musiken just nu". Jag vet inte varför han har sån koll, men har han. Och det är väl bra när en annan inte har det?
Rock Mafia ft Miley Cyrus - The Big Bang
http://www.youtube.com/watch?v=NkcrNAQbU2Q&feature=player_embedded

8 november - jag brinner för det här permanent

Första dagen på den nya kursen. Hela de första fyra timmarna är ett stort blurr av iso-tal och bländartider. Jag har ju gått genom allt det här med hur man hanterar en kamera och vad allt heter och hur man använder det, men jag har bara.. aldrig haft intresset för att fatta. Jag har vart så säker på att skriva är min grej och sen har jag släppt allt annat.
Egentligen vill jag ju kunna allt annat jag valde bort på gymnasiet, som expo, graf, film, radio och foto. Radion höll jag ju iofs fast vid ett tag, men eftersom man bara fick ha ett val i trean så blev det ju goodbye för radion med. Jag och Eric stack ut med en kamera och försökte fatta tillsammans, men det va ganska döfött. Vi vände och vred och tryckte på knappar men det blev lixom inget med det. Vissa grejer blev "bra", eller om det mer va lyckoträffar för oss newbies. Men jag vill verkligen fatta allt, det får bara ta den tid det tar. Får väl beställa privatlektioner med någon tillslut.
Till på onsdag har vi en uppgift på att ta tre bilder i ämnet "tillsammans" eller "på uppdrag". Jag har lite idéer till båda temana, men som nio gånger av tio så är det oftast mina bästa idéer som är svåra att genomföra. Jag vet inte om jag är galet kreativ eller bara vansinnigt opraktisk.

Vågade mig på att träna idag faktiskt! Jag gick på ett Bodyjam-pass. Egentligen har jag alltid tyckt att LesMills "body-.." pass har känts som att det är det som det "fina" gymmet i staden kör med för att deras gäster inte orkar ta ut sig utan bara töntar runt. Lite överklassfjanteri eller hur jag ska förklara. Sånna pass som tankas hem av tränaren och som sen blir sådär lite halvvesna. Det är iaf den erfarenheten jag har av de, och jag har försökt mig på de ett 10tal gånger innan jag hittade till Friskis i Uddevalla. Friskis har känts mer glatt och äkta.
Men WOW, det va helt fantastiskt att vara på det här passet! Mina låga förväntningar försvann ganska fort och mitt "lugna pass" visade sig vara en blandning av mambo, house och hiphopmoves. Och bruden som höll i det va riktigt duktig och ett riktigt sånt energiknippe som man behöver när man är trött och seg en måndagseftermiddagn. Jag svettades som en gris med ett leende på läpparna! Gracias, detta blir till en vana vill jag lova. I den mån jag är frisk vill säga.

Hamnade i allrummet ikväll igen och såg Step Up 2 med Anna och My från korridoren. Skitmysigt! Mycket weird att en fjant från utbyteskorridoren, som också ligger länkad till allrummet (allrummet ligger i ett hörn av huset där både korridorerna möts), kom in och bara.. va konstig. Han stack in huvudet och halvskrek "Ello ello girls, wat jo doin?", och sen skulle han sitta där och fjanta tills han insåg att vi alla bara väntade på att han skulle sticka. Han va nog full. Eller bara djupt störd. Troligtvis det sista.

Angus & Julia Stone – You're the One That I Want
Regina Spektor – The Call
William Fitzsimmons – Heartless
Melanie Fiona – Ay Yo - Acoustic Version

6 november - bro, im seeing sounds

I fredags vart det tentaskrivning. Fasen det är så svårt att försöka gissa sig till hur det gick, för det var riktigt stora öppna frågor ibland, upp till 10 poäng ibland. Det vetenskapliga rummet, sicket skitsnack. Men men, nu är det ur minnet tills man får reda på om man klarade sig eller ej. Heja!
Det blev icke någon tentaslask enligt de devisen som man kan tro att MEM lever efter. En soft förförfest med Henke, hans flickvän och två av hans kompisar från Kristianstad i någon timme, efter det hem till DÅströms där det samlades en liten skara människor.
Det hela blev en ganska märklig kväll faktiskt, det bar till Byttan med Henke&Co, sen till Studentpuben och hälsade på de fina tjejerna och gratulerade Rolf som fyllde gammal, sen tillbaka Byttan och röjde lite med den yngre delen av familjen Kull, sen hjälpte jag två Gbg-bruds att hitta hem till någon gata som jag aldrig hört om och var deras hjältinna för några minuter medan jag avslöjade det magiska numret till Kalmar Taxi (44 4 44 typ, har aldrig åkt men det fastnade lix) och jag blev långt ifrån sådär snorfull som i vanliga fall brukar vara resultatet av en tentaslask. Det fanns bara inte energi till det. Luften har sakta sipprat ur mig sen febern och jag har vart så jävla seg de senaste dagarna eftersom jag knappt kan röra mig längre utan att bli förkyld.
MEN DET SKA DET BLIR ÄNDRING PÅ! Fattar bara inte vrf vitaminer inte biter på mig.. jag äter ju mer fucking frukt än någon i hela Småland gör?
Hahah just det, igår fick jag även massa mysiga uppdateringar från min norska Sanna! Från hennes norska nummer dessutom, som börjar på +47, känns nästan lite exotiskt.. fast ändå inte!

Idag har jag spenderat hela dagen med mina korridorsbitches My och Hannah. Även Lisa var närvarande under några timmar. Vi spelade lite kort, sen stack jag och My var och cruisade lite på storICA, vi lagade middag och sen åt våra olika middagar vi tillsammans alla fyra. Haha det är ganska mysigt hur det räknas som att "äta tillsammans" när vi alla äter olika grejer. Jag bejakade mitt craving efter lax, potatis och citronsås, My och Hannah åt köttfärsgryta och Lisa åt kvällsmat. But it counts så länge det sker samtidigt och vid samma bord!
Sen gjorde vi den gemensamma insatsen att förflytta tjocktvn som någon har ställt i Hannah och My's hall till allrummet i slutet av korridoren. Vi möblerade tillochmed om och kopplade in min dvd och grejer. Där intog vi sidoläge i skinnsofforna för resten av kvällen och spanade på min Parlamentet 10år-dvd, delar av filmen 23 och Bounce extremtjävlaasafantastiska avskedsshow som SVT2 sände. Vi satt och rös, skrek, dregglade, skrattade, blev tårögda och fascinerade och blev helt mindblown under 65 minuter. Helt galet, de har förändrat hela synen på dans för Sverige. Och det rycker i min kropp bara jag hör musik!
Passande att jag har gått genom hela N.E.R.D på spotify (blandat med Petter och Nationalteatern.. konstigt?) de senaste timmarna då, deras nya skiva är INTE fy skam. Och minnet av Way Out West håller i sig än, inte sant Josefinast?
N.E.R.D. – Everyone Nose (All The Girls Standing In The Line For The Bathroom) - Remix

Har suttit och chattat med vackra Frida som velar i London i någon timme också. Saknar henne så att jag nästan avlider ibland. Vi har känt varandra sen vi var fem och alltid gått i samma klass så det känns helt vansinnigt konstigt att inte ha träffat henne på över fem fucking månader!

Nu sova, imn långpromenad och skaffa sig böcker till kursen Bild, form och webb som börjar på måndag.

Tragiskt att jag satt och lekte med camen och flabbade högt åt mig själv?

Bruds, jag skriver med känsla här!

4 november - hiphop, house och Björn Skifs

Så, det var det. Det jag inte kan inför tentan imn, det kan jag inte. Sen om det räcker är en annan femma. Jag har aldrig problem med tentaångest, det rör mig inte ryggen.. än. Tills man ska ansöka till utlandsstudierna vill säga.
Nu blir det slött tvtittande och typ.. korsord eller något annat otroligt lugnt.
Igår när jag och Emmy plugga. And yes, efficiency is the word you're searching for.


På hemvägen snappade jag upp det här vackra paketet! Dock höll jag på att avlida i omgångar när jag skulle försöka få med det hem på cykeln.

3 november - så in i bomben kan misstolkas vid avlyssning

Nu cyklar jag iväg på pluggdejt med Emmy!
Och jag hatar att DÅström och Henkelito hämtade en gammal tenta som visade sig vara helt jävla extremt svårt med grejer som vi aldrig har snackat om. Gud och jag har ju en ganska tight kontakt, men om vår tenta på fredag blir lika svår, måste jag nog bryta lite band med den killen..

Lyssnar förövrigt på en helt underbar lista på P3 nu: vad man inte bör prata om i telefonen ifall din telefon är avlyssnad. Rapport har tydligen gått ut med ett förslag om varför bombhoten i Gbg blev så uppblossade. Jag vet inte mycket om det med tydligen var det ju aldrig någon bomb på plats utan bara ett möjligt hot man har snappat upp av att man har lyssnat av misstänktas telefoner och telefonkontakt med andra misstänkta.
Tillexempel bör du inte berätta för din väninna hur jobbig din unge var med dessa ord (ungefärligt citerat): "...tillslut ville jag bara stoppa in en handgranat på den lille terroristen." Värt att tänka på!

2 november - tapetklister under mina skor

Fan jag ville fixa ihop en ny design på bloggen och här sitter jag och skäms över hur mycket klockan är! Tiden rann iväg och jag glömde helt bort mig i alla jävla koder och tecken. Men men, ganska ok blev det iaf. Förutom att jag inte får bort punkterna framför månaderna i menyn - har suttit och försökt eliminera dem i typ.. en fucking evighet!

Idag var det föreläsning 13-16 och allt va lika rörigt som vanligt. Jag blev sur och sket tillslut i att anteckna eftersom tantan ändå inte väntar på att man ska få skriva klart. Var det inte stödord man skulle använda powerpointen till - det var iaf vad lärarna har sagt till mig hela högstadiet och gymnasiet. Man ska INTE lägg upp halva noveller på varje slide iaf, det är ett som är säkert! Damn you!

Nästan hela klassen stack vid 14:30 för klockan 15 var det informationsmöte för de som vill ut på utlandsstudier. Det vill säga jag. Och typ 999 till.
Vi gick genom basicstuff om hur mycket det kan komma att kosta med olika språktester med mera och lite lätt om vart man kan åka och med vilka arrangörer man kommer att samarbeta med.
Det är ca 1000 som söker i år eftersom att Växjö och Kalmar har gått ihop och blivit Linné, innan sökte varje skola för sig eftersom att de var två separata högskolor. Knivigt för nu kommer ju verkligen betygen att spela roll.. och jag kan inte lova att jag kommer ha vg i varje kurs, om ens någon alls(vg är högsta betyg i de flesta kurser)!
Jag tror jag ska bredda min sökradie och tänka mig att söka till både USA, England, Sydafrika, Australien. Det är väl ungefär alla länder där det talas engelska som förstaspråk. Men jaa.. håll tummarna för mig att jag ska kunna knipa en plats i USA!
Våra val ska vara inskickat den 1 dec, och vi kaanske kan hinna få ett sjukt preliminärt svar innan jullovet, annars får vi det i början av nästa år. Men vi ska inte åka förrän nästa vårtermin, alltså 2012.

Kom hem efter mötet och tänkte bara slänga i mig mat och sticka och plugga med Emmy, Johan och Mattias, men det jag totalt dog mentalt när jag kom hem. Jag satt bara och glodde framför mig i rummet och försökte få memorerat mina pluggkort, men det stod helt still!
Vid 20 ringde jag och beställde pluggsession med halvgranne Henkelito som vägrar kalla sig Henrik (det rullar inte bra i munnen tydligen.. trams) i lite panik och en stund senare stack hem till honom och så drog vi genom våra kort tillsammans. Hans flickvän konstaterade att det lät svårt och att hon knappt hade kunnat uttala vissa av begreppen när hon hade försökt hjälpa Henke att plugga igår. Och det är väl ungefär vad jag också känner..?
Sen dog någon i Köpenhamn-Barcelona matchen och då gick jag hem och sen dess har jag suttit här.. nice!

1 november - vad ska vi göra med henry?

Har nyss ätit min första skål müsli på hundra år ungefär. Jag vet inte vrf jag inte äter müsli, men jag tror att det är för att jag inte äter yoghurt, för laktosfri yoghurt är inte så god. Alldeles för söt. Men nu har jag alltså både köpt hem yoghurt och müsli. Bara så att ni vet vart ni har mig lixx.
Försov mig i morse, det tyckte jag va en bra grej. Jag var helt säker på att introduktionen till den nya kursen Bil, form & webb skulle vara imn, men nej den var visst idag. Så när Frida skrev ett paniksms "vilken sal är vi i, gud jag glömde kolla?" så blev jag mäkta förvånad. Men det tog mig tio min att flyga upp ur sängen, in i kläderna, få på mig smink, kuta till bilen och köra upp till skolan. Cuz Im good. Nästa kurs verkar verkligen bli kul, men krävande. Det verkar vara helt hyperkonstnärlig och praktiskt kurs i jämförelse med de platta och teoretiska kurser vi har haft hittills. Vi ska lära oss systemkamera, photoshop, indesign och illustrator. Det är ju program jag kan en del om från gymnasiet, men det ska bli skönt att börja om eftersom jag ibland bara har lärt mig det i panik för att jag har vart sjuk. Hur som haver, kursen börjar inte förrän nästa vecka, jag har ju fortfarande denna kursens tenta kvar..

Har suttit största delen av dagen i min fåtölj och pluggat med Nada Surf i bakgrunden. Jag fick deras skiva Lucky av Sara för typ två år sen. Jag vet att de finns på spotify, men det är som en symbolisk grej att lyssna på skivan på stereon. Usch vad jag saknar henne, jag hoppas verkligen att vi kan komma i närheten av varandra nästa vår när jag har utlandsstudier i usa. Eller iaf ha en resväg som inte tar minst 13 timmar med flyg och som kostar skjortan.. man säger att världen är liten, men det är en ganska kraftig sträcka mellan LA och Uddevalla/Kalmar.
Förutom Nada Surf har jag lyssnat konstigt mycket på Panic at the Disco och Flamboyant Bella, haha gamla favvisarnas dag.
Annars har jag suttit och tjatat med Anna och My i köket. Det är mysigt att bo i korridor när jag har de att snacka skit med hela dagarna. Tråkigt att My ska flytta till eget snart bara, men det är ju egentligen bara över gatan.. men det förändrar lite sättet att vara.
Har förresten kollat upp lite boogie- och lindykurser, jag funderar starkt på att börja! Eller på Dansinstitutet, största studion här i Kalmar. Men alla kurser är så dyra, typ 1100 för 14 tillfällen. Vill ju ha typ street/hiphop/dance hall eller ngt liknande. Äh det blir inte förrän till våren i vilket fall.

Nu vill jag blir frisk, för jag vill också starta ett halvnytt liv med Anna. Men det börjar kännas bättre för varje dag. Antar att toppen var i lördags, hoppas hoppas!!