4 juli - ankomsten till Napa

4 Juli - Ankomst!

Idag har vi hunnit med mycket. Vi har hunnit tappa bort Jennys pass, hunnit flyga ut till Bokenäs i full karriär, hitta det, och sen åka ner till Landvetter för att hinna med flyget. Sjukligt effektivt tycker vi nog!

Själva resan ner gick jävigt smärtfritt. Jenny sov i stort sett hela resan och Emil slumrade till, snarkade och vaknade för att inse att vi har missat mat-och dryckesvagnen - båda gångerna!  Vi gjorde ett snabbt byta i Wien för att byta till ett större plan och hämta upp fler folk. Ganska tur det, för det första såg ut som ett flygande alternativ till Flinstones vrålåk. Vi var rädda att behöva fälla ner fötterna och bromsa själva när det nedslitningen dagas..

 

Väl nere på flygplatsen Larncara blev det till att åka Mercedes limousinetaxi! I 150 åkte vi de dryga 5 milen från flygplatsen till Ayia Napa. et skingrade lite i karossen, men vem är vi att bry oss?

Fram kom vi ju! Hotellet hade dubbelbokat oss och vårt rum, så nu bo vi tillfälligt i ett rum utan ac. Härliga tider!

Poolen är fin, de engelska grabbarna är snygga och Emil gillar brudarna som solar topless.

 

Efter att vi har druckit upp vår Mateus, så ska vi ut på stan och käka för att senare besöka Blue Moon och Grabbarna Grus där våra kursledare jobbar. Det gillar vi!

Jenny är svettig och Emil är arg på folk som åker farliga saker på tivolit längre ner på gatan. Allt är som det ska med andra ord.

 

Massa kramar!

Lövf&Ask



Kommentarer

SÄG NÅGOT HÄR:

NAMN:


E-POST: (publiceras ej)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback